
به عنوان کسی که در آپارتمان استودیو کوچک زندگی می کند، من نمی گرفتن برای انجام بسیاری از کباب، سیگار کشیدن، یا هر گونه دیگر در فضای باز پخت و پز. این باعث می شود من را ناراحت، چرا که من عشق دودی و گوشت کبابی. (سبزیجات کبابی هم فوق العاده هستند، اما ما هنوز در مورد کسانی که الان صحبت.) خوشبختانه، sous vide راه اندازی — که در اتفاق می! — کمک نزدیک به بافت و طعم به شما می توانید از سیگار کم و آهسته.
شاید آن را چون روز نزدیک می شود، یا چون من این تماشا کرده ام فراموش نشدنی شاید راه بیش از حد بسیاری از بار تصویری است، اما من تازگی خودم در خلق و خوی برای دنده است. (فقط شوخی در خلق و خوی برای دنده من همیشه.) البته من یکی از اولین sous vide دنده را و چون دروغگو نیستم من هرگز که ادعا می شود،. هستند بسیاری از غذاها وجود دارد و همه آنها فقط کمی متفاوت است. بسیاری از آنها، با این حال، توصیه می کنیم استفاده از دود. آزمایشگاه مواد غذایی اضافه کردن آنان در قطره های کوچک به طور مستقیم به کیسه و ChefSteps آنان را مخلوط با ملاس قبل از آن را در نقاشی مانند لعاب. بنابراین من می خواستم به سلیقه و test هر دو نظر می رسید مانند گزینه های بسیار مناسب رشد و ترقی. یکی دیگر از چیزی که خواستم این کار را برای چرخش است علاوه بر پودر پراگ یا «نمک پینک.» نمک درمان جهت تکرار آن حلقه”دود” می کنید از ساعت در یک فرد سیگاری است، اما من هم مشکوک آن طعم درمان بیان می قرار است. (هیچ چیز گذشته من میشود!) سپس ماده بود که به مالش را اعمال می شود. قبل از sous vide-داری؟ پس از? جایی در وسط? و البته، من می خواستم به test کردن حداقل دو درجه حرارت.
بسیاری از متغیرها در بازی، بنابراین من نیاز به بسیاری از دنده وجود دارد — چهار قفسه می شود دقیق. در آن را به چهار بخش تقسیم و — پس از حذف غشاء papery آن را با حوله کاغذی کشیده — و آنها را تحت درمان با نمک, لعاب, و مختلف پاک. من استفاده از مالش فروشگاه خریدم اما هستند بسیاری وجود دارد می توانید خود را. شما احتمالا در حال حاضر مورد علاقه، بنابراین فقط استفاده از آنچه را دوست دارید.
- دسته 1: این دنده به آرامی مخلوط پوشش داده شدند یک گرم از پخت نمک با 10 گرم نمک . آنها سپس ده دقیقه استراحت و خار با لعاب دودی ChefSteps که با مخلوط کردن ساخته شده 25 گرم از دود مایع با 50 گرم از ملاس . این سپس مهر و موم در کیسه خلاء و پخته شده در حمام آب 150 درجه برای 24 ساعت.
- دسته 2: این دنده به آرامی مخلوط پوشش داده شدند یک گرم از پخت نمک با مالش و خشک 10 گرم . آنها سپس ده دقیقه استراحت و سپس مهر و موم شده در کیسه خلاء با پنج قطره مایع دود و پخته شده در حمام آب 150 درجه برای 24 ساعت.
- دسته 3 : بدون پخت نمک در اینجا. دنده به سادگی با ChefSteps دودی ملاس لعاب و پخته شده در حمام آب 150 درجه برای 24 ساعت خار شد.
- دسته 4: دوباره ، بدون نمک پخت. فقط خوب از آبپاش خشک مالش, با پنج قطره اضافه شده به کیسه و زمان پخت از 24 ساعت در حمام آب 150 درجه دود.
- 5-8 دسته: این دسته بودند تکرار دقیق 1 4 فقط این بچه ها برای 12 ساعت در حمام آب 170 درجه پخته شد یا حداقل آنها قرار گرفتند.
در آنچه هستند خواستار دانشمندان “infuriating، اما کاملا معمولی” من دمای حمام دوم دو همچنین مجموعه 150 ℉ بپرسید و متوجه نیست که تا به حال هشت ساعت لعنتی زمان پخت و پز سپری شده. من شده بود تا کوچه مورد چگونه سازمان یافته من است با اين آزمايش خاص است. من جدول ساخته شده بود. را خریده بود جدید sous vide سطل (رنگ چهار دلار سطل از اوش، اما هنوز هم). کوین Sorbo سطح نا امید بودم و دوستم فقیر رایان رو شاهد کامل در اوقات تلخی اما نگران نباشید; همه خوشمزه در پایان معلوم شد.
اما قبل از ما به آن, اجازه دهید بحث در مورد دسته 1-4. آنها همه کاملا خوب با مناقصه ها و مزایده اما هنوز گوشتی بافت خوب و چشمگير، اما نه overbearing عطر و طعم دود. وجود دارد، اما تفاوت بزرگ بین دنده آن است که با پخت نمک ساخته شده بودند و کسانی که بودند، و من شرط می بندم شما می توانید حدس بزنید چه تفاوت هایی که می شد، زیرا شما بسیار باهوش هستند.
، درمان دنده pinker قابل ملاحظه ای در رنگ است که حس می کند، که آنها به طور موثر درمان شدند. قبل از من آنها می تواند طعم هر چند، بنابراین من آنها را با برخی از سس گوشت خار آنها اتمام، مورد نیاز–دوباره، مورد علاقه خود را انتخاب کنید — داستد آنها را با یکی دیگر از لایه مالش و ظهور آنها در جوجه های گوشتی را که پوسته.
پس از آن زمان به سلیقه بود. همانطور که من مشکوک بود دسته های ساخته شده با پخت نمک، طعم corned نیمه, نیمه او مانند آنها، که لزوما چیز بدی نیست. من همچنین دریافتند که دنده رفت و به کیسه با مالیدن و چند قطره مایع دود — دسته 2 & 4 — کمی بیشتر از همتایان لعاب ومزه بودند. اگر من تا به حال به مورد علاقه را انتخاب کنید، من می خواهم با یک چهارم، اما من نیز نوع کیفیت پرگوشت 2، به خصوص زمانی که جفت با سس شیرین دوست.
در حال حاضر، حدود 5 تا 8 در دسته: هنگامی که وی در بهبود از تحقق است که تا به حال شده آنها را در دمای اشتباه برای هشت ساعت پخت و پز، درجه حرارت در دو bumped تا 170 ℉ و اجازه دهید آن بچه ها آویزان در وان آب داغ یک شبه برای 12 ساعت های اضافی در حالی که یدک کشیده در کردن من residua l سرزنش.
آنها. شد. عالی. پس از اتمام به آنها را به همان شیوه من بود چهار نفر اول در یک دنده از دسته 5 کشیده به پایان رسید. استخوان دور cleanly بنابراین کشیده و با کمی تلاش چنین در بخشی از من، که آن بود “رک و پوست کنده شگفت انگیز. گوشت که بافت سنتی و shreddable بود و آن را بدون اینکه احساساتی پاسخ مناقصه و غنی بود.
در حالی که بافت دسته بالاتر دما متفاوت از دسته 150 درجه بودند، طعم تقریبا مشابه بود. کسانی که با پخت نمک prepped بود که کیفیت به او کسانی با مالیدن ومزه از پخته آن را با لعاب ملاس دود و همه حال تذکر که طعم دودی می کنید از طلسم در یک فرد سیگاری بودند. مورد علاقه شخصی من دسته 8 (مالش، 5 قطره از دود در کیسه، 170 ℉ حداقل 12 ساعت) بوده است، به ویژه هنگامی که شما در نظر آنها (به راحتی) ساخته شده بودند در یک آپارتمان کوچک با چیزی بیش از گردش غوطه وری و کوچک همه خوب بودند ، عجیب و غریب اروپا بالا.
.