
وجود دارد برگر و سپس پروژه با مضمون برگر و لوسی Jucy وجود دارد — AKA آبدار لوسی یا Luicy آبدار (که چگونه من آن را طلسم) — است [کاملا پروژه خوشمزه. به جای ذوب پنیر بالای پتی همبرگر این تعجب گوشتی گنج مضاعف را در آزادی داخل نگه می دارد.
خوش آمدید به برگر هفته! کباب فصل است که در نوسان کامل، و ما flipping رتبهٔ بیش از همبرگر. که آیا آن در حال چیدن پتی کامل است، چاشنی آن patties با پنیر مذاب و یا ساخت گیاهی ارائه که نمی خورد، راهنمایی و دستور العمل های و توصیه های لازم برای ساخت همبرگر خود را بهترین داریم.
این برگر Bich کثیف است که زندگی برای درام است و او را تقریبا بدون نقص است. تنها انتقاد من همیشه می توانید تصور کنید هر کسی که لوسی است که او تنها با پنیر آمریکایی به عنوان پنیر دیگر پر می شوند درست کردن گریس و هنگامی که شما سعی می کنید برای آنها تبدیل به یک هسته مذاب جدا. که من در بر داشت در واقع، این نقد حتی معتبر نیست راه به نوبه خود هر پنیر ، حتی مستعد به جرسنج چدار، به ظرف غذا چسبنده و مذاب.

را آن Sous ویژگیهای? سلام melty پنیر سس از هر پنیر
، همه، و خوش آمدید به قسمت ویژه چسبنده خواهد شد آن Sous فدكنفرنسنج?, هفته…
دفعات بازدید: خواندن بیشتر
شما ممکن است به خاطر من صحبت کردن در مورد قدرت نمک ذوب — مانند سیترات سدیم — هنگامی که من ساخته مجموعه ای از انواع پنیر به مجموعه ای از سس پنیر. اگر شما نیاز به بازآموزی (یا معرفی) آنها اساسا عمل به عنوان امولسیفایر در پنیر اسیدی افزایش pH و پروتئین های محلول تر ساخت. این, به نوبه خود آنها را از جدا به gloppy کردن روغن ظرف غذا مانع.
با اضافه کردن کمی از سدیم سیترات به شمع چدار تکه تکه کرده (همراه با کمی از آبجو)، من توانستم به سس پنیر چسبنده، نخی شکل بالا می بینید. در آن زمان که سس سرد آن تا آن scoopable بود و آن را بین دو بخش 3 اونس از گوشت چرخ کرده قبل از همه چیز سرد یک بار دیگر برای کمک به نگه داشتن آن با هم در طول پخت و پز ساندویچ. کمی می دهد معکوس عمل کار افتاده ما پتی متوسط نادر پر شده با پنیر فرآوری شده است که به نوبه خود، شما باید پر — و شکم خود را — با شادی. به خود را، شما نیاز دارید:
- 4 اونس پنیر چدار تیز رنده شده (یا هر پنیر دوست دارید)
- 1/4 فنجان آب (یا شراب یا آب)
- 1/8 تا 1/2 قاشق چایخوری سدیم سیترات
- زمین 6 اونس گوشت 80/20
- نمک
- باران ریز روغن نباتی
آبجو و 1/8 قاشق چای خوری از سدیم سیترات به قابلمه کوچکی بریزید و آن را بجوش و خروش آمدن. در پنیر خرد شده اضافه کردن بیشتر نمک ذوب مورد نیاز آن را به ثبات در عکس بالا می بینید هم بزنید. پور سس پنیر را به ramekin و آن را در یخچال برای نیم ساعت تنظیم و یا یک شبه. (اگر پنیر آمریکایی استفاده می کنید، شما این بند تمام توانید جست و خیز.)
شش اونس گوشت چرخ کرده و آن را به دو سه اونس patties جدا است. پس از هر یک حدود نیم اینچ ضخامت آنها پهن کردن فصل خارج هر پتی آزادانه با نمک و حرکت شبیه چمچه زنی خود را سرد پنیر سس (یا قاچ خورده آمریکا اگر شما ترجیح می دهید) به مرکز یک پتی. محل دوم در بالا و آب لبه بصورتی پایدار و محکم با انگشتان دست خود را تمام راه را به اطراف. برگر در فریزر قرار داده مدت 15 دقیقه و پیش گرم کردن فر را به 200 ℉.
محل برگر سرد در دندانه دار کردن سیم بالای ورق پخت و طبخ برای نیم ساعت برای متوسط نادر. شما متاسفانه قادر به بررسی دمای داخلی گوشت انجام می انتشار پنیر، اما گوشت باید به نوبه خود عمیق, قرمز کسل کننده و چربی باید شروع به رندر کردن نمی خواهد،. در طی پنج دقیقه گذشته در فر، باران ریز روغن نباتی به چدن و یا فولاد ضد زنگ ماهی تابه بریزید و مالیدن آن اطراف را با یک حوله کاغذی به کت. تابه حرارت بیش از حرارت بالا تا آن فقط شروع به دود و سپس طبخ پتی برای یک دقیقه و نیم در هر طرف دو از پوسته.
اجازه دهید همه چیز برای پنج دقیقه جلوگیری از سوزاندن دهان خود را فراتر از شناخت، سپس در مستی خوب نرم محل استراحت و بالا با دوستان برگر های مورد علاقه خود را.
.